sestdiena, maijs 24, 2014

Apskats par RČ - 2014,
 JDFS Alberts pret SK Imanta, Skonto un FS Babīte

 "Stārķa kauss - 2011", Staicele
Maija pirmspēdējā nedēļā, pirmdienā, aizvadījām spēli mājās - 45 vsk.laukumā. B1 grupā - JDFS Alberts2 pret "SK Imanta". Iesākām pavirši, vairākkārt pieļaujot "nevajadzīgas" kļūdas un 0-2. 2.puslaiks tika iesākts ar apņēmību. Saprotot ka pretiniekos ir arī daiļā dzimuma pātstāves, puiši  vairākkārt pajokoja, taču nākot spēles beigām vairs nemaz nebija smieklīgi. Iniciatīvu uzņēmās Valters, kurš atguva komandai ticību ar lielisku un rezultatīvu tālšāvienu. Spēles beigās pendeli paguva nopelnīt Artūrs, kuru pats arī sekmīgi realizēja, 2-2. Uz viļņa, iedvesmoti, puiši metās uz priekšu un 30 sek.līdz beigām notika neticamais. Arūrs no vārtu priekšas guva savus 2 vārtus un uzvaru spēlē ar 3-2. Puiši bija pacilāti un pelnījuši apsveikumus par 1 uzvaru čempionātā. Novēlu turpmāk demonstrēt sniegumu un saliedētību, kas bija redzams 2. puslaika vidū.
Trešdien, A2 gr. ietvaros, 2004g./1kom. Ķeizarmežā tikās ar Skonto2. Spēli iesākām labi, jo pratām izveidot bīstamus izgājienus pie pretinieku vārtiem. Ātri gan zaudējām 1 vārtus, kur nepiesegts pie tālā stūra bija palicis pretinieks. Drīz vien revanšējamies, vienā no "reidiem" ātrs un precīzs bija Dāvids. Pēc laika atkal kļūdījāmies vārtu priekšā, ļaujot pagriezties un netraucēti gūt vārtus (šeit jāmācās no hokeja, kur skaidri ir saprotams kurš ir saimnieks vārtu priekšā). Kādā no uzbrukumiem, kreisajā malā pie vārtiem nogāza Niklāvu. Tiesnesis nekļūdīgi nozīmēja pendeli, kuru tikpat nekļūdīgi realizēja Kārlis. 2.puslaiks mums bija neveiksmīgs. Katastrofāli neveicās, jo 2x trāpīja bumba pa rokām, kam sekoja 2 rezultatīvas pendeles uz mūsu vārtiem.  Pratām vēl izveidot pāris pretuzbrukumus.  Diemžēl 2. puslaiku aizvadījām vājāk un rezultātā 2-6.
Sestdien pirmsspēdējo spēli RČ ietvaros aizvadīja Alberts1 pret SK Babīte komandu. Karsējot saulei, Piņķos aizvadījām saturīgu spēli. Atzīmēšu pozitīvās lietas - labi reidi pa malām, beidzot parādījās sitieni no distances, 2 vārtu guvumi Kārļa un Dāvida izpildījumā, tika izveidotas vēl kādas 5 labas vārtu gūšanas iespējas. Finišā 2-3.
Pēdējā spēle A2 grupā ir palikusi ar RFS, kā arī vairākās spēles vēl būs B1 un B2 grupās. Nākamajā nedēļā, sestdienā, JDFS Alberts Sporta diena! Lai veicas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru