pirmdiena, maijs 19, 2014

Apskats par RČ - 2014,
 JDFS Alberts pret ŠFS un Metta

Gaujas Kauss - 2013, Valmiera
Aktīvu nedēļas nogali futbolā aizvadīja JDFS Alberts 1. un 2. komandas (2004/05 g.dz.).
A2 grupā JDFS Alberts1 pret "Šitika futbola skola" tikās Daugavas st. laukumā. Spēle notika dienas vidū, lielā karstumā, kas bija pietiekams pārbaudījums laukuma spēlētājiem. Albertieši šajā spēlē "gulēja diendusu" uz laukuma, nespējām noskaņoties nopietnai cīņai. No spēles gribētu atzīmēt Rainera izgājienu, Kārļa gūtos vārtos un Renarta aktivitāti visas spēles garumā. Zaudējums, 1-4. 
Nākamajā dienā tikāmies ar Metta, Hanzas vsk. stadionā. Metta spēli iesāka diezgan agresīvi, uz ko daži spēlētāji nebija gatavi. Taču iespējams tas puišus pamodināja. Turpinājumā izveidojām vairākus bīstamus pretuzbrukumus. Metta kontrolēja spēli, taču rezultāts bija ilgu laiku līdzīgs.  Pēc pirmā puslaika, šķiet zaudējām 0-1, kas deva cerības. Diemžēl turpinājumā kļūdījāmies un ielaidām vairākus vārtus. Prieks ka neapstājāmies, bet neatlaidīgi meklējām savas iespējas. 2.puslaika vidū 1 vārtus guva Alberts, bet otrus Kārlis, kurš noskrēja pretiniekus un ar tālsitienu pārspēja vārtsargu! Ar aktivitāti 2.puslaikā pamanāmi bija Dāvids, Alberts un pārējie puiši, kuri centās mainīt spēles gaitu. Iznākumā 2-6. Pateicos puišiem par cīņu, attieksmi un parādīto sniegumu!
B1 grupā JDFS Alberts 2 - Metta piedzīvoja zaudējumu ar 3-4. Līdzvērtīga spēle, kurā iespējas vārtus gūt bija abām komandām.
Nākamās spēles jau pirmdien 45vsk. B1 gr. pret SK Imanta, trešdien Ķeizarmežā A2 gr. pret Skonto2 un sestdien Piņķos A2 gr.pret Babīti. Lai veicas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru