svētdiena, jūnijs 01, 2014

Apskats par RČ - 2014,
 JDFS Alberts pret FS Garkalne/Rakari, RFS

Nedēļu pirms skolēnu vasaras brīvlaika tika aizvadītas kārtējās RČ spēles.

Trešdien, 45vsk.laukumā U9 vecuma JDFS Alberts  komanda tikās U10-B2vec.gr. spēlē pret Garkalne komandu. Spēles sākums mums nepadevās, jo mēģinot saspēlēties aizsardzības zonā diemžēl iekritām, 0-2. Turpinājumā labu balansu "ienesa" spēlētāju maiņas. Lieliska kombinācija padevās "Āgenskalna" puišiem un Kristaps atgrieza mūs spēlē 1-2. Priecēja, ka puiši neapstājās un turpināja aktīvi spēlēt. 2 vārtus guva "spriganais" Krišjānis, kurš bija pamanāms visas spēles garumā, demonstrējot labu aktivitāti un cīņassparu. Spēlētāju maiņas ļāva spēles tempu turēt samērā dinamisku. Kļuvām drošāki, pārliecinošāki. Vairākkārt bīstami pa vārtiem sita  Artūrs un viens no "šāvieniem" bija tieši mērķī, 3-2. Arvien drošāk uzbrūkot, kādā no epizodēm, bumba pēc sitiena, atlēca vārtsarga laukumā. Savā vietā un laikā bija Edvards, kurš ar precīzu sitienu guva 4 vārtus. Spēles beigās nedaudz nospēlējām pavirši, ko uzreiz izmantoja pretinieks. Finālā, 4-3!

Svētdien, 1.jūnijā, JDFS Alberts1 komanda A2 grupas  ietvaros aizvadīja noslēdzošo spēli  pret RFS. Maču aizvadījām bez maiņām. Tas garantēja lielāku praksi spēlētājiem, par ko noteikti puiši bija priecīgi. 1.puslaikā uz laukuma bija vērojama līdzvērtīga spēle, kurā izveidojām pietiekami daudz momentu. Prieks ka kvantitāte pārauga kvalitātē - vārtu izteiksmē un puslaika izskaņā panācām jau 2-0 (Kārlis, Emīls). 2.puslaiks bija produktīvāks, šķiet katram mūsu spēlētājam (izņemot vārtsargu)  bija vārtu gūšanas iespējas. Izveidojām vairākus labus "vairākumus" uzbrukumā, bija sitieni no distances, izspēles vārtu priekšā, individuālās tehnikas demonstrēšana. Gala rezultātā 6-1(Dāvids 2, Kārlis, Emīls). Lieliska uzvara Emīla dzimšanas dienā! Sumināts!

Līdz ar to RČ - 2014, U10, A2 gr. ietvaros ir noslēdzies. JDFS Alberts1 bilance
JDFS Alberts1 _ Ostvalda vsk. laukums_/foto A.Augusts/
- 2 uzvaras un 6 zaudējumus. Trenera rezumējums - komandā tika sapulcināti potenciāli spēcīgākie spēlētāji uz doto brīdi, kuriem ir labs potenciāls un kvalitātes. Jāatceras, ka JDFS Alberts kluba mērķis ir piesaistīt bērnus futbolam un regulāri piedalīties sacensībās. Ko arī esam izpildījuši. Par rezultātu neesmu apmierināts, kam apakšā  ir gan objektīvi, gan subjektīvi iemesli. Runājot par  komandas demonstrēto saturu uz laukuma bija redzams, ka pamazām veidojās "rokraksts", kuru gribu redzēt komandas izpildījumā. Šīs 8 spēles mums drīzāk bija kā ievadmači, jo  tikai pēc šiem mačiem puiši pamazām sāk saprast ko un kad vajadzētu darīt uz laukuma, kur varētu skriet 1 vai 2 partneris, utt. Teicamas komandas "mehānisma" izveide prasa laiku, apstāķļu labvēlību un sistemātisku "darbu". To arī mums novēlu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru