ceturtdiena, augusts 14, 2014

Baltic Sea Cup, JDFS Alberts vasaras kauss - 2014 (2004g.)

Augšējais foto - 2005g.izlase Salacgrīvā,
 apakšējais foto - Roja
No 8.-10.08.2014. JDFS Alberts 2005g.dz. komandas piedalījās turnīrā Rojā “Baltic Sea Cup”. Katru dienu tika nospēlētas vismaz 2 spēles, pēc kurām neiztika jūras apmeklējums. Prieks, ka visi dalībnieki ieguva spēļu praksi, kā arī pacietīgi izturēja karstumu. Spēļu rezultāti bija dažādi, taču ne vienmēr tas ir svarīgākais! Būtiski ir saprast kur vēl jāmācās, jāprogresē. Rezultāti: Alberts/T – Babīte 0-5 (spēles sākumā daudz vārtu gūšanas iespēju, kuras neizmantojām), Tukums 0-9 (“saplīsām”, pietrūka rezerves maiņas), Auda 2-5 ( Emīls, Artūrs, vārtsargs neveiksmīgi nospēlēja),  Valmiera1 1-4 (iesākām veiksmīgi, izvirzoties vadībā, nepratām realizēt izveidotos momentus, taču par momentu izveidi – puiši pelnījuši uzslavas) Supernova2 5-5 (rezultatīva spēle, vajadzēja uzvarēt..), Saldus 3-1 (Emīls, Edvards, Mārtiņš, prieks par panākumu), Alberts/P 2-2, pendelēs uzvarēja Alberts/T).
Savukārt nākamajā dienā pēc Rojas turnīra, 2005g.komanda (Teikas un Pārdaugavas filiāles) startēja mūsu kluba rīkotajā turnīrā pie gadus vecākiem puišiem! Prieks, ka puiši nenobijās un ar azartu aizvadīja visus mačus. Rezultāti pieejami jdfs.lv!
Paldies vecākiem par atbalstu un novēlam puišiem izbaudīt atlikušo skolēnu brīvlaiku, lai varētu ar dubultenerģiju atsākt trenēties!

Turnīros piedalījās – Kārlis, Artūrs, Emīls, Oto Kristers, Renārs, Edvards, Mārtiņš, Nauris, Aleksandrs, Kristers, Harijs, Pēteris, Roberts, Krišjānis, Raitis, Alfrēds

Informāciju sagatavoja JDFS Alberts treneris Gatis

2 komentāri:

  1. Piebilde par Alberts Teika spēli pret Saldus komandu. Spēle noslēdzās ar rezultātu 5-1. Vārtus secīgi guva Emīls, Artūrs, atkal Emīls, Mārtiņš, vēlreiz Emīls.

    AtbildētDzēst