otrdiena, aprīlis 15, 2014

„Telms Kauss– 2014”

No 11.-13.aprīlim JDFS Alberts 2004., 2005.g. komandas piedalījās starptautiskā futbola turnīrā „Telms Kauss - 2014”, Tukumā.  Kopumā U10 grupā startēja 10 komandas – Skonto, Liepājas SSS, Tukums, Mārupe, Jūrmala, Jelgava, Kijevas Dinamo (UKR), Legion (EST), Alberts1 (2005g.) un Alberts 2 (2004g). 

1 dienā aizvadījām apakšgrupu spēles: Alberts2 – Kijevas Dinamo 0-2 (teritoriālais pārsvars piederēja Dinamo, tādējādi cerot uz pretuzbrukumiem. Kopumā tika izveidoti 5 vārtu gūšanas  momenti, diemžēl neguvām vārtus. Savukārt Dinamo vārtus guva pateicoties mūsu kļūdām, kuras nespējām izlabot.), Alberts 2 – Liepājas SSS 1-1 (šajā spēlē puiši jau daudz labāk darbojās aizsardzībā. Neskatoties uz visu, tomēr vārtus ielaidām pirmie. Liepāja labi izmantoja laukuma plašumu, taču puiši teicami un pacietīgi sagaidīja savus momentus un kādā no pretuzbrukumiem guva vārtus Emīls.), Alberts2 – Tukums 0-3 (2 diena spēle no rīta pl.9, kopumā šajā spēlē nebijām gatavi nopietnai pretestibai, kaut pēc pirmā puslaika rezultāts bija 0-0.), Alberts2 – Jūrmala 0-1 (izšķirošā spēle grupā, jo uzvaras gadījumā mums pavērtos labas iespējas cīņā par vietām. Spēle bija interesanta un notikumiem bagāta. 1.puslaikā iekritām un no labā tuvā vārtu stūra pretinieks bija nekļūdīgs. Sāpīgs zaudējums, par kuru nav kauns), par 9.v. Alberts2 – Alberts1 4-1 (spēle bija formalitāte, kurā bez saspringuma izspēlējās visi un guva pozitīvas emocijas, kas ir ļoti svarīgi.) Rezumējot, jāatzīst ka Alberts 2 grupu var nodēvēt par “nāves grupu”, par ko liecināja turnīra iznākums (Tukums 2v., finālā pendelēs zaudējot Skonto, Dinamo Kijeva 3v., Jūrmala apspēlēja Kijevu 2-1, Liepāja 2-1 Jūrmalu, utt.). Rezumējot, ieguvums ir vērtīgā pieredze, izdevās uzspēlēt pret spēcīgām komandām un protams sociāli audzinošais moments, kas šādos daudzdienu turnīros ir "pamats" turpmākajām gaitām.


2004g.komanda ceļā uz spēli

Savukārt 2005 gada dzimušo komanda turnīra laikā uzkrāja neaizvietojamu pieredzi 8v8 futbolā. Iegūtās zināšanas un prakse noderēs turpmākajās Rīgas čempionāta spēlēs pret 2004 gada komandām.
Treneris Norberts: "visiem audzēkņiem, kas bija un arī tiem, kas nebija uz šo turnīru ir jāatceras, ka minimālais ir ierasties uz visām nodarbībām un spēlēm/ turnīriem. Protams, būtiski ir ierasties laicīgi, formā, ar savu bumbu, ūdeni un labu noskaņojumu.
Pateicamies vecākiem un līdzjūtējiem par atbalstu!

 Tukuma ledus halles apmeklējums
                                                                                                                                                             
Turnīrā piedalījās: Emīls, Renārs, Edvards, Artūrs A.,Kārlis C.,Aleksandrs, Pēteris, Harijs, Roberts, Toms, Nauris, Kārlis P., Valters, Rainers, Artūrs O., Dāgs S., Alberts, Renarts, Ralfs, Dāvids


Informāciju sagatavoja JDFS Alberts treneri Norberts, Gatis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru